We’re hiring: communications intern (Dutch required)

We’re hiring: communications intern (Dutch required)


We’re growing, so we’re hiring! The Jimmy Nelson Foundation is looking for a communication intern to keep everyone around us informed. As the position requires excellent command of the Dutch language, the description of the position and requirements below are in Dutch. If you know someone who fits the bill, don’t be shy: sharing is caring!

Vacature stagiair communicatie

Organisatie

De Jimmy Nelson Foundation ondersteunt culturele diversiteit wereldwijd, met de nadruk op inheemse culturen. Met onze partners zetten we ons in voor bewustwording van de waarde van de culturele rijkdom van deze wereld, faciliteren we cultureel onderwijs en werken we samen om de continuïteit van culturele expressie te waarborgen.

We zijn gevestigd in Amsterdam, maar vanwege de nauwe betrokkenheid van naamgever en fotograaf Jimmy Nelson zijn veel van de activiteiten van de Jimmy Nelson Foundation internationaal georiënteerd. Na een vliegende start zijn we op zoek naar versterking.

Stagiair Communicatie en Online Marketing (2-3 dagen p.w.)

Als stagiair communicatie en online marketing ben je samen met het team verantwoordelijk voor de social media- en projectcommunicatie. Hieronder vallen website, Facebook en Instagram, maar ook mailcontact met donateurs en het opstellen van persberichten. Daarnaast leer je onze Google Adwords-campagnes te draaien.

Als communicatie-expert spreek je verschillende doelgroepen aan via de verschillende kanalen. Als onderdeel van het hechte team ben jij voor Projecten en Fondsenwerving de schakel naar de buitenwereld. Je denkt kritisch mee over vorm en inhoud van de communicatie.

Profiel

Je bent een enthousiaste en kundige communicator. Je hebt ervaring met het schrijven van verschillende soorten teksten, het liefst ook binnen een organisatie. Ook kan je goed overweg met social media-platformen en content management-systemen als WordPress.

Je werkt graag samen met verschillende teamleden, waarbij je de lijntjes kort houdt en niet bang bent om de telefoon te pakken. Je neemt de verantwoordelijkheid voor je werk. Je werkt georganiseerd. Je leert graag en snel en je bent niet bang voor feedback; je kan er geen genoeg van krijgen.

Eisen

  • Woonachtig in omgeving Amsterdam
  • Communicatie of een vergelijkbare hbo-studie (werkervaringsplek kan ook)
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal
  • Ervaring met sociale media en content management-systemen als WordPress. Ervaring met Google Adwords is een pre.

 

Wij bieden

  • Internationale werkomgeving
  • Flexibele werktijden
  • Groeimogelijkheden
  • Dynamisch team

 

Sollicitatie

We streven naar spoedige indiensttreding. Heb je belangstelling en voldoe je aan het profiel, stuur dan voor 20 maart een gemotiveerde sollicitatie en curriculum vitae naar Reinier Vriend (reinier@jimmynelsonfoundation.com). Reactie volgt zo snel mogelijk.